Menü
ARDEŞEN TİCARET VE SANAYİ ODASI

ARDEŞEN TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN DEVİR TESLİM TÖRENİYLE YENİ DÖNEM YÖNETİMİ GÖREVİNİ DEVRALDI

23.10.2026 09:43 Odamızdan Haberler 4 toplam · 2 tekil görüntülenme

ARDEŞEN TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN DEVİR TESLİM TÖRENİYLE YENİ DÖNEM YÖNETİMİ GÖREVİNİ DEVRALDI

21 Ekim 2026 tarihinde düzenlenen törene; önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, önceki dönem yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz, önceki dönem meslek komitesi üyelerimiz ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerimiz; yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Atilla Kulaber, Meclis Başkanımız Ömer Başural, yeni dönem yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile basın mensuplarımız katılım sağladı.

Törende konuşan önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, görev yaptığı iki dönem ve dokuz yıl boyunca odamızın hayata geçirdiği çalışmaları ve kat ettiği gelişimi özetleyerek elde edilen başarıların bir ekip ruhunun ürünü olduğunu vurguladı.

Kuyumcu, makamların geçici, hizmetlerin ise kalıcı olduğuna dikkat çekerek, bugün bir bayrağı devrettiklerini ifade etti. Bu devir teslimin yalnızca bir görev değişikliği olmadığını; birikimin, tecrübenin ve hizmet anlayışının yeni döneme aktarılması anlamına geldiğini belirterek seçimlerin ilçemize, odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diledi.

Törende söz alan meclis üyelerimiz, yeni dönem yönetimimize ve meclisimize iyi dileklerini ileterek görevlerinde başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanımız Atilla Kulaber ve Meclis Başkanımız Ömer Başural ise seçim sürecine gösterdikleri ilgi ve katılımları dolayısıyla tüm üyelerimize teşekkür etti. Önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu başta olmak üzere, iki dönem boyunca görev yapan tüm ekibe emekleri ve hizmetleri için şükranlarını sundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Atilla Kulaber; birlik, beraberlik, ortak akıl ve dayanışma anlayışıyla hareket edeceklerini, önceki dönemin tecrübe ve birikiminden yararlanarak tüm paydaşlarla birlikte odamızı daha ileriye taşımak için gayret göstereceklerini ifade etti.

Yeni dönemin Ardeşen’imize, Odamıza ve tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

İçerik bölümleri

Yorumlar ve sorular

Yorumlarınız

Henüz yayımlanmış yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazabilirsiniz.

Sorularınız

Henüz yayımlanmış soru bulunmuyor. Sorunuzu bizimle paylaşabilirsiniz.

Odamızdan Haberler — Tüm içerikler
ARDEŞEN TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN DEVİR TESLİM TÖRENİYLE YENİ DÖNEM YÖNETİMİ GÖREVİNİ DEVRALDI
Üyelik işlemleri

Aramıza katılın

Yeni Üye Kaydı

Hesabınızı oluşturmak için bilgilerinizi tamamlayın.

Güvenli üyelik. Zorunlu alanları eksiksiz doldurun; güçlü bir şifre seçin.

Bize YazınAkıllı Bot Aktif