Yönetim Kurulumuz ve Genç Girişimciler Kurulumuz İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz odamız toplantı salonunda bir araya gelerek, İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdiler.

28 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda; odamızın gerçekleştiği çalışmalar, kısa-orta ve uzun vadeli planlamalar, Akreditasyon Sistemi çalışmaları ve Yönetim Kurulumuz ve Genç Girişimciler Kurulumuzun üyelerimiz, tüccar ve sanayicilerimiz, girişimcilerimiz ve ilçemiz Ardeşen için yapacağı çalışmaları değerlendirdiler.

Kurul üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun Geçici 13 üncü Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ
Başkanımızdan Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya'ya Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret