Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çamlıhemşin'de Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay ve Erdal Saral, Çamlıhemşin ilçemizde bir dizi ziyarette bulundular.

20 Nisan 2022 Çarşamba günü Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çamlıhemşin Kaymakamımız Sn. Hakan Öznay, Çamlıhemşin Belediye Başkanımız Sn. Osman Haşimoğlu, Çamlıhemşin İlçe Emniyet Müdürü Sn. Oğuz Özdemir ve Çamlıhemşin Gençlik ve Spor Müdürü Engin Albardak’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında, bölgemizde çaydan sonra en önemli sektörlerden biri olan ortak paydamız turizm konusunda ilçelerimizin birlikte hareket edebileceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle Rize-Artvin Havalimanı Projesi’nin tamamlanmasının ardından turizm talebinin artacağı bölgemizde turizm, ulaştırma ve alt yapı çalışmalarının hazırlanması ve ivedilikle tamamlanması konusunda istişarelerde bulunuldu. Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerimizin, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, özel sektör temsilcilerimizin ve vatandaşlarımızın bölgemizin gelişimi ve kalkınması için gerçekleştirilecek tüm çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etmesinin önemi vurgulandı.

Ardeşen TSO olarak, misafirperverliklerinden, sıcak sohbetlerinden ve kıymetli fikirlerinden dolayı Çamlıhemşin Kaymakamı Hakan Öznay’a, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu’na, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Özdemir’e ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Albardak’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO 61. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
CHP Milletvekilleri Sn. Mürsel Alban ve Sn. Ali Öztunç'tan Odamıza Ziyaret
TOBB Nefes Kredisi Masrafları Hakkında Önemli Duyuru
ARDEŞEN TSO, KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI