Yolcu ve Yük Taşımacılığı Yetki Belgesi Sahiplerine Önemli Duyuru

Değerli Üyelerimiz;
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından edinilen bilgiye bağlı olarak yetki belgesi sahiplerinin U-ETDS’ye veri gönderme zorunluluğu ile ilgili denetimlerin 01.07.2021 tarihine kadar ertelendiği duyurulmuştu.
Bu defa, söz konusu duyuruda belirtilen yetki belgesi sahiplerinin kapsamının netleştirilmesi açısından söz konusu Bakanlıktan alınan bilgiye göre sadece yük taşımacılığı C2, C3, K1, L1, L2, M1, M2, N1, N2, T1 ve T2 yetki belgesi sahiplerine 01.07.2021 tarihine kadar veri girişi denetilerinin ertelendiği; yolcu taşımacılığı yetki belgesi sahipleri için ise mevcut denetim uygulamalarının devam ettiği bilgisine ulaşılmıştır.
Bilgilerinize sunulur.

Ardeşen TSO'dan Üyemiz Konaklama'ya Ziyaret
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Katılacağı Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Semineri'ne Davet
Başkan Kuyumcu'dan Yüksekova Özel Harekat Timi Komiser Murat Karabulut'a Ziyaret