Vergi Haftası Münasebetiyle Üyelerimize Ziyaretler

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Şefika Filiz Coşkunoğlu, Müdür Yardımcısı Banu Kuru ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Görevlisi Volkan Akşimşek ile birlikte Vergi Haftası münasebetiyle uzun yıllar ilçemize ve bölgemize hizmet veren, istihdam sağlayan, katma değer yaratan ve vergisini düzenli bir şekilde ödeyen firmalarımıza bir dizi ziyarette bulundular.

10 Mayıs 2022 Salı günü sırasıyla odamız üyesi AY-KA Makine İnş. San. Tic. İth. İhr. Ltd. Şti. firması yetkilisi Ahmet Ayvaz, Belde Ticaret İnş. İth. İhr. Ltd. Şti. firma yetkilileri Meclis Üyemiz Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu ve Genç Girişimiler Kurulu Üyemiz Safa Hacısüleymanoğlu, Ağaç İş Orman Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Metin Serdaroğlu ve Moral Demir Ticaret Ltd. Şti. firma yetkilileri Yönetim Kurulu Üyemiz Şenol Moral ve Erol Moral işletmelerinde ziyaret edildi.

Ardeşen TSO olarak, ilçemiz ve bölgemiz ekonomisine katkı sağlayan, istihdam sağlayan, katma değer yaratan ve vergisini düzenli olarak ödeyen tüm üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz Süreç ve Risk Yönetimi Eğitimi'ne Katılım Sağladı
TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Rize Ziyaretleri Kapsamında Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezini Ziyaret Etti
Online Export Akademi Webinarına Davet
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 109. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Tıp Bayramı Kutlama Mesajı
Ardeşen'de Kimse Sahipsiz Değildir Platformu Toplantısı