Vali Yardımcımız Sn. Gülhani Ozan Sarı'dan İlçemize Ziyaret

Rize Vali Yardımcımız Gülhani Ozan Sarı, ilçemiz Ardeşen’i ziyaret etti. Vali Yardımcımızı Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem Çeçen ile Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu birlikte karşıladılar.

Bölgemiz, ilimiz ve ilçemiz ile ilgili güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında Başkan İsmail Kuyumcu; oda çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Yardımcımız Gülhani Ozan Sarı ve Kaymakamımız Ekrem Çeçen’e kısa bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Kuyumcu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, odamız tarafından hazırlanan “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli takdim etti.

Ardeşen TSO'dan Ardeşen Belediyesi Zabıta Müdürülüğü'ne Ziyaret
DOKAP Başkanı Sn. Hakan Gültekin'e Tebrik Mesajı
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Ardeşen Kamyoncular Kooperatifine Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret