Üyelerimizden Gülümsemeyi Unutmayalım , Bir Gülüş Dünyayı Değiştirir Kampanyasına Destek

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) olarak, halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığımız ve bir çığ gibi büyümeye devam eden kampanyamıza destek olan Ardeşen TSO üyemiz Yaylacı Mühendislik Mimarlık İnş. San. Tic. Ltd. Şti. firması yetkilisi Recep Yaylacı’ya teşekkür ediyor, herkesi gülmeye ve gülümsemeye davet ediyoruz.

GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR.

KOSGEB Girişimcilik Kursu Başlıyor Son Başvuru 4 Haziran 2019
Başkan Kuyumcu 'dan 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yıl SOnu Sergisi ve Eğitim Şenliğine Katılım
Ardeşen Kaymakamı Sn.Emrah Yılmaz'dan Ardeşen TSO'ya Veda Ziyareti
CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Üyelerine ve Çalışanlarına Satış ve Pazarlama Eğitimi Verilecektir.
RSMMMO Odası Başkanı Sn. Ali Fuat ÇAKMAKCI'dan Muhasebe Haftası Münasebetiyle Odamıza Ziyaret