Türk Eximabank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları Zoom Video Konferansa Davet

Değerli Üyelerimiz;
Ticaret Bakanlığı ve EXIMBANK’ın uzman personeli tarafından İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Ticaret Bakanlığı Kolay İhracat Platformu, İhracatta Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları, Türk EXIMBANK İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları, E-Ticaret/E-İhracat Uygulamaları konularında bilgi aktarımının sağlanacağı etkinlik 10-11 Kasım 2020 Salı ve Çarşamba günleri 14.00-16.30 saatleri arasında Zoom Video Konferans uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu seminere katılabilmek için aşağıda yer alan kayıt linki üzerinde başvuru yapılarak kayıt olunması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Kayıt Linki: https://zoom.us/webinar/register/WN_oic1t4udTfSZ4W8-Rik7nQ
Webinar ID: 937 6863 6779
Password: 861200

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı
Ardeşen'de Doğalgaz Aboneliği Başladı
Turizm Projesi Toplantısı Hakkında
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 109. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Yıllık ve Munzam Aidat 2. Taksitleri Son Ödeme Tarihi 31 Ekim 2019
Eylül 2019- KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Duyurusu