Tunce Belediyesi Ekmek Fırını'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Meclis Kurulu Üyeleri, Tunca Belediyesi iştiraki olan üyemiz Tunca Hizmet İnş. Gıda Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ait Ekmek Fırını’nı ziyaret etti.

09 Eylül 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında meclis üyelerimizi Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve çalışma arkadaşları karşıladı. Fırın hakkında meclis üyelerimize bilgi veren Başkan Aytemiz, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür etti.

Meclis Başkanımız Cemal Cahit Akbeniz ve Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, tüm meclis üyelerimizi ve odamızı temsilen tarafımızca hazırlanan güncel üyelik belgesini ve “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’e takdim ettiler.

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Ardeşen Cumhuriyet İlkokulu'ndan Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Yüksekova İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sn. Mustafa Çiçek'e ziyaret
1000 Adet Gıda Yardım Paketi Kampanyamız İlçe Kaymakamımız Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun Katılımıyla Odamızda Gerçekleştirildi.
Covid-19 Salgını İle Mücadele Kapsamında Maske Üretimi Yapan İlçemiz Halkeğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret
KOBİ'ler İçin Hijyen COVID-19 Belgeleri Bilgilendirme Semineri