TOBB Oda-Borsa Daire Başkanı Sn. Hasan Erbay'dan Odamıza Ziyaret

TOBB Oda-Borsa Daire Başkanı Sn. Hasan Erbay odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Tektaş, Taner Çağatay ve Genel Sekreterimiz Zeynep Dalbastı Ayata ile bir araya geldi.

29 Temmuz 2022 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Üyelerimiz,  odamızın çalışmaları, faaliyetleri ve işletmelerimizin gelişimini sağlamak adına düşünülen projeler hakkında kısa bilgi verdiler.

Güncel konular üzerine sohbet edilen, ilçemizin ve bölgemizin genel durumu ve ekonomisinin değerlendirildiği ziyaret sırasında, Rize-Artvin Havalimanı’nın da tamamlanması ile birlikte turizm talebi her geçen gün artan bölgemizde sürdürülebilir turizm altyapısının oluşturulabilmesi için yapılabilecek kısa ve uzun vadeli programlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden, samimi sohbetlerinden ve değerli fikirlerinden dolayı TOBB Oda-Borsa Daire Başkanı Sn. Hasan Erbay’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çamlıhemşin'de Bir Dizi Ziyarette Bulundu
Kilpa Marketler Zinciri Ardeşen Şubesi Açıldı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı İlanı
Covid 19 Semptomu Göstermeyen Türk ve Yabancı Sürücüler İçin 14 Gün Karantina Uygulaması Hakkında