TOBB MEYBEM Değerlendiricisi Kadir Öztürk'ten Başkan Kuyumcu'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, 7-8 Eylül tarihleri arasında odamız organizasyonluğunda gerçekleştirilen Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı için TOBB MEYBEM tarafından görevlendirilen Değerlendirici Kadir Öztürk’ü odamızda ağırladı.

Kadir Öztürk’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Kuyumcu, odamız tarafından başlatılan “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyası ile ilgili bilgi vererek, kampanyaya ait bir görseli kendilerini takdim etti.

6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun Geçici 13 üncü Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ
U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Ardeşen TSO'dan Azerbaycan - Bakü Yurt Dışı İş Gezisi Programına Katılım
AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Avni KAHYA'dan Odamıza Ziyaret
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Sanal Ticaret Akademisi Hakkında Duyuru