TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcımız Günseli Özen'den İlçemize Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcımız ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, TOBB Rize Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanımız Yasemin Suyabatmaz, TOBB Rize Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyelerimiz, Ardeşen Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Sevilay Yanılmaz ve Ardeşen Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ilçemiz Ardeşen’de ziyaretlerde bulundular.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcımız Günseli Özen, iki günlük Rize ziyareti sırasında TOBB Rize Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyelerimiz ve Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile birlikte her geçen gün sayıları artan kadın kooperatiflerini üretim yerlerinde ve satış noktalarında ziyaret ederek, yapılan çalışmaları ve faaliyetleri yerinde incelediler, istişarelerde bulundular.

Buna ek olarak, Ardeşen İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen’i makamında ziyaret eden heyetimiz, yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında Kaymakamımıza kısa bilgi vererek, üretilen ürünlerin pazarlanması hususunda satış noktasına ihtiyaç duyulduğuna değindiler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı heyetimize teşekkür eden İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen de, ihtiyaç duyulan satış noktası konusunda destek olacaklarının sözünü verdi.

TOBB 78. GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Başkan Kuyumcu'dan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Erdi Aras'a Ziyaret