TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'dan Odamıza Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız, TOGG Yönetim Kurulu Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, odamızı ziyaret ederek, Ardeşen TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, kadın ve genç girişimciler kurulu temsilcileri, üyelerimiz ve ilçe esnafımız ile bir araya gelerek, bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

​18 Eylül 2022 Pazar günü Ardeşen TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya bölge oda/borsa yönetim kurulu başkaları, meclis başkanları, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda/borsa danışmanlarımız ve hemşerilerimiz de katılım sağladı.

Meclis Başkan Vekilimiz M.Mustafa Hacısüleymanoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, öncelikle iş dünyamızın tüm taleplerini karşılamak adına gece gündüz demeden çalışan, iş dünyamızın vizyonunu yükselterek tüm dünyada ticaretimizin önünü açan kıymetli Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na odamız ve tüm üyelerimiz adına teşekkürlerini iletti.

Yönetime geldikleri günden bugüne kadar yapmış oldukları çalışmaları özetleyen Başkan Kuyumcu, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Meclis Kurulu olarak üzerinde çalışmış oldukları bazı konulardaki taleplerimizi Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti. Bu kapsamda Başkan Kuyumcu; üyelerimizin, tüccar ve sanayicilerimizin kurumsal kapasitelerinin gelişmesi, bütün ihtiyaçlarının organize edilmiş bir merkezde karşılanması ve işletmelerimizin rekabet gücünün artması adına ilçemiz Ardeşen’de Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kurulması gerektiğini ve bu hususta kendilerinden destek beklediklerini ifade etti. Buna ek olarak; Oteller Bölgesi ve Çay Köy Projesi, Bölgesel Turizm Teşvik Desteği, Samsun Sarp Demiryolu Projesi, Butik Çay Fabrikası Teşvik Desteği ve Üyelerimizin Banka Kredi Limitlerinin Yenilenmesi konularında kendilerinden destek beklediklerini ifade etti.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu da; Ardeşen TSO’nun, Başkan İsmail Kuyumcu ve ekibinin çalışmalarını yakinen takip ettiğini ifade ederek, başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti. Akreditasyon Belgesi’ni yenileyerek, odanın üyelerine beş yıldızlı hizmet vermekte olduğuna vurgu yapan Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu; “Bugün Londra’da, Paris’de, Berlin’de hizmet vermekte olan oda ve borsalar nasıl hizmet vermekte ise Ardeşen TSO’da üyelerine aynı standartta hizmet vermektedir.” ifadelerini kullandı. Buna ek olarak; Odamızın taleplerinin ve OSB’nin yatırım programına alınması için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Ardeşen’de yapılması sözü verilen okulun temelinin de en kısa zamanda atılacağı müjdesini veren Başkan Hisarcıklıoğlu, toplantıya katılım sağlayan tüm kurullarımıza, persolelimize, üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantının ardından, Başkan İsmail Kuyumcu TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ilçemizi ve odamızı ziyaretlerinin anısına bir plaket takdim etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
KOSGEB İl Müdürü Sn. Celil Kürşat Dereci'den Odamıza Ziyaret
Odamızdan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Üyemiz Ardeşen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Adayı Maksut Aytemiz'den Odamıza Ziyaret