Tartı Aleti Yetkili Muayene Servis Adaylarına Verilecek İdari Eğitim Hakkında Duyuru

Değerli Üyemiz;

04/09/2013 tarih ve 28755 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Tartı aletleri Muayene Yönetmeliğinin 4’üncü maddesi kapsamında “Tartı Aleti Yetkili Muayene Servis Adaylarına Verilecek İdari Eğitimin” 15 Ocak 2021 Cuma günü internet üzerinden gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu bağlamda, eğitime katılacak adayların Bakanlığımız Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdürlüğü’nün web sitesinde yer alan “Tartı Aleti Yetkili Muayene Servis Adaylarına Verilecek İdari Eğitim” adlı duyuruyu incelemesi ve 13 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 23:59’a kadar https://dijitalbakanlik.sanayi.gov.tr/hizmetdetay?hizmetId=fffaf0f2-cfae-461b-bd5d-931d90bf44ed internet adresinden başvuru yapması gerekmektedir.

Detaylı bilgi edinmek isteyenler İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün 444 61 00/ 25306 nolu telefonlarından destek alabilirler.
Bilgilerinize sunulur.

Çay Üreticilerine Memlekete Dönüş İzin Tarihi ve Nasıl Alınacağı Cumhurbaşkanımız Tarafından Açıklandı
Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)
Odamızdan Ardeşen TSO Üyesi Tekmar AVM Açılışına Katılım
Ardeşen ve Hopa TSO 2. Müşterek Meclis Kurulu İştişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor.