Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarafından Yürütülmekte Olan KKYDP Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ

Değerli Üyelerimiz;

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan KKYDP Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No 2020/2025) 21.11.2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Program kapsamında; aile işletmeciliği faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik altyapı sistemleri, arıcılık ve arı ürünlerine yönelik yatırımlar, bilişim sistemleri ve eğitimi, el sanatları ve katma değerli ürünler, ipek böceği yetiştiriciliği, su ürünleri yetiştiriciliği, tarımsal amaçlı kooperatif ve birlikler için makine parkları, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği yatırımları projelerine hibe desteği sağlanacaktır. Hibe programı kapsamında yapılan başvurulardan uygun bulunan yatırımların %50’si program kaynaklarından hibe olarak karşılanacak olup projeler www.tarimorman.gov.tr adresinde yayınlanan uygulama rehberine göre hazırlanacaktır. Hibe programlarından yararlanmak isteyen yatırımcılar için son başvuru 20 Şubat 2021 olup hazırlanan proje teklifleri www.tarimorman.gov.tr adresine online olarak yapılacaktır.
Bilgilerinize sunulur.

Ardeşen Nakliyeciler Kooperatifi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti
Genel Sekreterimiz Sn. Zeynep Dalbastı AYATA Verbis'e Kayıt , Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Eğitimlerine Katıldı
TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Seçildi.
Başsağlığı ve Vefat Mesajı
Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk İle TOBB Ekonomi Şurasında Buluşma