T.C. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İç Müfettişlerinden Ardeşen TSO' ya Ziyaret

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İç Müfettişi İhsan Şenoğlu ve İç Müfettiş Yardımcısı Hüseyin Harktı, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

06 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, İç Müfettiş İhsan Şenoğlu ve İç Müfettiş Yardımcısı Hüseyin Harktı, "Kısa Çalışma Ödeneği Kapsamı ve Uygulama Esasları" hakkında Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Personeli İlker Oğuz'u bilgilendirdi.

Ardeşen TSO olarak, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı İç Müfettiş İhsan Şenoğlu ve İç Müfettiş Yardımcısı Hüseyin Harktı' ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kısa Çalışma Ödeneği Nedir?

Genel ekonomik, sektörel, bölgesel kriz veya zorlayıcı sebeplerle işyerindeki haftalık çalışma sürelerinin geçici olarak en az üçte bir oranında azaltılması veya süreklilik koşulu aranmaksızın işyerinde faaliyetin tamamen veya kısmen en az dört hafta süreyle durdurulması hallerinde, işyerinde üç ayı aşmamak üzere (Cumhurbaşkanı kararı ile 6 aya kadar uzatılabilir.) sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlayan bir uygulamadır.

Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

17 Haziran Dünya Çölleşme İle Mücadele Günü Kutlama Mesajı
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Başkanımızdan Anneler Günü Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı