Sağlık İçin , Hepimiz İçin Denetimleri İlçemizde Gerçekleştirildi.

İLÇEMİZDE "SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler ilçemiz de aralıksız devam ediyor.

Üyelerimiz ve ilçe esnafımız her zaman olduğu gibi bir kez daha üzerine düşen görevi sosyal sorumluluk bilinci, duyarlılık ve hassasiyet ile en güzel bir şekilde yerine getirmiştir. Ardeşen TSO olarak, toplum sağlığının korunması açısından maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özen gösteren ve bakanlıklarımız tarafından açıklanan diğer koronavirüs tedbirlerine riayet eden üyelerimize ve ilçe esnafımıza teşekkür eder, işletmelerinde hayırlı kazançlar dileriz.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde bakanlıklarımız tarafından açıklanan koronavirüs tedbirlerine riayet edilmesi toplum sağlığının korunması açısından oldukça elzemdir. Bu kapsamda devletimizin ve ilgili kurumlarımızın denetimleri devam etmektedir. Toplum sağlığının korunması ve işletmelerimizde cezai işleme maruz kalmamak adına açıklanan tedbirlere mutlak suretle riayet edilmesi önem arz etmektedir.

Yeni Dönem Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Ardeşen TSO'da Başkanımız İle Bir Araya Geldi
Bilim , Sanayi ve Teknoloji Rize İl Müdürü Sn. Erhan Kavaz'dan Odamıza Ziyaret
Başkanımız 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Gününde Düzenlenen Programa Katıldı