S.S. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yetkililerinden Odamıza Ziyaret

S.S. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Temsilcileri Melek Oğuz ve Fatma Akşimşek odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ile bir araya geldiler.

28 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan kooperatif temsilcileri; kooperatifin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Buna ek olarak; kooperatifimizin her yönü ile büyümesi gelişmesi için ihtiyaç duydukları alanlara değindiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu da; bölge kültürünün muhteşem yansımalarının üretildiği, kadınlarımızın el emeği göz nuru birçok çalışmalarının yapıldığı kooperatifimize ilçemizdeki tüm kurum kuruluşların ve özel sektörümüzün destek olması gerektiğine vurgu yaptı.

Ardeşen TSO olarak; S.S. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Temsilcileri Melek Oğuz ve Fatma Akşimşek’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği'nden Odamıza Tebrik Ziyareti
Av. Muhammet Emre Dereci Odamızı Ziyaret Etti
CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan Odamızı Ziyaret Etti
Kırtasiye Yardım Fişlerimiz İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen ve Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Reşat Yazar’a Gerçekleştirdiğimiz Protokol ile Teslim Edildi