S.S. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden Odamıza Ziyaret

Odamız üyesi S.S. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Melek Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Yunusoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret etti.

11 Mayıs 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında misafirlerimiz kooperatifin çalışmaları hakkında Başkan Kuyumcu’yu bilgilendirdi. Buna ek olarak, Rize Günleri Organizasyonu ve Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Yıl Sonu Müşterek Sergisi hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Kooperatif Başkanı Melek Oğuz’a ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Yunusoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk İle TOBB Ekonomi Şurasında Buluşma
Ardeşen TSO'dan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamıza Ziyaret