RTEÜ Öğr. Gör. Ahmet Tan ve Mehmet Kutay'dan Odamıza Ziyaret

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğr. Gör. Ahmet Tan ve Mehmet Kutay odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Genel Sekreterimiz Zeynep Dalbastı Ayata ile bir araya geldi.

09 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, odamız ve üniversitemiz işbirliğinde düzenlenebilecek projeler, eğitimler ve seminerlerle ilgili detaylı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Başkan Kuyumcu, misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli kendilerine takdim etti.

Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi Lansman Toplantısı Video Konferans İle Katılım
Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor
65 Yaş Üstü Mükelleflerin Sokağa Çıkma Kısıtlamasının Kaldırılması İle İlgili Önemli Duyuru
Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sn. Sevilay Yılmaz'dan TOBB Kadın Girişimciler İstişare Toplantısına Katılım