Rize Valimiz Sn. Kemal Çeber'den Başkanımız İsmail Kuyumcu'ya Ziyaret

Rize Valimiz Sayın Kemal Çeber, Eşi Hanımefendi Neslihan Çeber ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu’yu ziyaret ederek, T.C. Rize Valiliği tarafından hazırlanan “Teşekkür Belgesi’ni” Başkanımıza takdim ettiler.

Sayın Valimiz Kemal Çeber, ilçemiz Ardeşen’de ve ilimizde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında odamızın ve Başkanımız İsmail Kuyumcu’nun yapmış olduğu özverili çalışmalardan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, odamıza ve şahsına çalışmalarında başarılar diledi.

Odamızın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında kısa bilgi veren Başkan İsmail Kuyumcu; Sayın Valimizin, eşi hanımefendinin ve beraberinde ki heyetin içten ve samimi ziyaretlerinden ve kıymetli takdirlerinden dolayı şahsı ve odamız adına onur duyduğunu ve gururlandığını ifade ederek, kendilerine teşekkürlerini ve şükranlarını arz etti.

Odamızdan Batum Park Restorant'a ziyaret
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
KOSGEB Girişimcilik Kursu Başlıyor Son Başvuru 4 Haziran 2019
Çözüm Koleji Rize Hamidiye Kampüsü Öğretmenlerinden Odamıza Ziyaret