Rize Tanıtım Günleri İçin İstişare ve Görevlendirme Toplantısı Yapıldı

Rize Tanıtım Günleri için 02 Ekim 2019 Çarşamba günü istişare ve görevlendirme toplantısı yapıldı.

İstanbul Maltepe’de düzenlenecek olan “Rize Tanıtım Günleri” için Ardeşen İlçe Kaymakamı Sn. Ufuk Özen ALİBEYOĞLU başkanlığında, Ardeşen İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÖN, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Bekir YAZICI, Yazı İşleri Müdürü Mevlüt ALTI, Tunca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan KESİMAL, Halk Eğitim Merkezi Müdürü R. Hakan BOZKAN, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner ÇAĞATAY ve Belediye Başkanı Basın Danışmanı Salih NAVDAR’ın katılımlarıyla istişare ve görevlendirme toplantısı yapıldı.

Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
CHP Milletvekilleri Sn. Mürsel Alban ve Sn. Ali Öztunç'tan Odamıza Ziyaret
İş Bankası Ardeşen Şubesinden Odamıza Ziyaret