Rize Milletvekilimiz Sn. Muhammet AVCI ve STK Başkanları ile Yapılan Toplantıda Buluştu

Rize Milletvekilimiz Muhammed AVCI belediye ve hükümet yatırımları ve bölge çalışmaları hakkında STK başkanlarına bilgi verdi.

26 Haziran 2020 Cuma günü gerçekleştirilen toplantı sırasında söz alan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, bu tür toplantıların bölgemizin gelişmesi ve kalkınması açısından önemine değinerek, sürekli yapılması gerektiğini ifade etti. Başkan Kuyumcu; “İlçemiz sınırları dâhilinde ticaretle uğraşan üyelerimiz ve ilçe esnafımız ile yapılan görüşmelerde daralan iş sahasından bahsedilmekte olup, yeni sahalara ihtiyaç duyulduğu dile getirilmiştir. İşletmelerimizin ihtiyaç duyduğu bu kaynakların sağlanması ve etkin kullanımı işletmelerimizin verimli çalışabilmesi açısından kritik rol oynamaktadır. Bu kapsamda pek çok sektörün bir arada bulunduğu orta ölçekli karma sanayi bölgesine ihtiyaç duyulmaktadır.” şeklinde konuştu.

Rize Milletvekilimiz Muhammed AVCI, Başkan Kuyumcu’nun çok önemli bir konuya değindiğini ve en kısa zamanda sadece bu konu için tekrar bir araya gelinerek, değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Kuyumcu, Rize Milletvekilimiz Sn. Muhammed AVCI’ya ve tüm STK başkanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ekonomik İstikrar Kalkanı , İş'e Devam Desteği Bilgilendirme
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında