Rize İş Dünyası Buluşması ve Rize'nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde Rize TSO tarafından düzenlenen Rize İş Dünyası Buluşması ve Rize'nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni'ne katıldı. 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü düzenlenen törene, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Sevilay Yanılmaz, Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz Şükran Kavasoğlu ve TOBB Genç Girişimciler Rize İl İcra Komitesi Üyesi Murat Gül odamızı temsilen katılım sağladılar.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Karadeniz’i güneye bağlayan Ovit Tüneli’ni tamamlandığını, Rize-Artvin Havalimanı’nın faaliyete açıldığını belirterek, “İnşallah tüm bunlar sayesinde, insanıyla, doğasıyla, çayıyla zaten marka olan Rize’miz, turizmde ve ekonominin diğer alanlarında da markalaşıp, ismini duyuracak” dedi.

TOBB olarak Rize’ye hep büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Hisarcıklıoğlu, önce bir ilkokul ve sonra da bir Fen Lisesi ve bir İmam Hatip Lisesi yaptıklarını, Türkiye’yi Kafkaslara açan Sarp Sınır kapısını modernize ettiklerini söyledi.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Çayeli TSO Başkanı Mehmet Ali Mert ve Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır talepleriyle, TOBB Yönetim Kurulu olarak bir önemli karar daha aldıklarını aktaran Başkan Hisarcıklıoğlu, Ardeşen, Çayeli ve Pazar’a, 3 yeni okul daha yapacakları müjdesini verdi.

Rize TSO, Rize TB, Çayeli TSO ve Ardeşen TSO’ nun 5 yıldızlı akredite oda/borsa olduğunu, üyelerine Avrupa standardında hizmet sunduklarını söyledi.

Başkan Hisarcıklıoğlu, Rize Oda/Borsa başkanlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Rizeli tüm Oda/Borsa Başkanları ile aynı zamanda Ankara’da, TOBB’da beraber mesai yaptıklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, onların bilgisinden ve tecrübesinden istifade ettiğini, böyle gayretli, azimli ve vizyoner Oda-Borsa Başkanlarımız olmasıyla da ayrıca, iftihar ettiğini söyledi.

Rize’ye değer katanların ödüllendirildiğini belirten Başkan Hisarcıklıoğlu, “Zaten kültürümüz de ne diyor, marifet iltifata tabirdir. Bu vesileyle, Rize’nin buralara gelmesinde emeği olan tüm girişimcilerimizle ve onları en iyi şekilde temsil eden Odamızla-Borsamızla, Başkanlarımızla, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, genel sekreterlerimiz ve tüm çalışanlarıyla iftihar ediyorum. Oda/Borsa Başkanlarımız, hem Rize’ye değer katan çalışmalar yapıyor, hem de sizlerin her sıkıntısını Ankara’ya getirip, çözüm arıyor. Pandemi döneminde de, dertlerinize tercüman oldular. Sizlerin yaşadığı sorunları ve önerilerinizi topladılar. Bunların önemli bir kısmından da sonuç aldık. Pek çok destek ve düzenleme hayata geçti.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından vergi rekortmenlerine plaket ve ödülleri verildi.

Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Ardeşen TSO'dan Özel Kuyumcu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret
Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Yıldırım Soğutma Firma Yetkilisi Havva Yıldırım'dan Gülümsemeyi Unutmayalım Bir Gülüş Değiştirir Kampanyasına Destek
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla İlçemizde Fener Alayı Yürüyüşü
Ardeşen TSO'dan Halkbankası Yeni Müdürü Sn. Bahar Ural'a Hayırlı Olsun Ziyareti