Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Esra Alemdaroğlu'ndan Odamıza Ziyaret

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Esra Alemdaroğlu odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ile bir araya geldi. Ziyarette üyemiz Ar Rehber İnşaat Elektrik Tic. Ltd. Şti. firması yetkilisi Ercan Yeniçırak da hazır bulundu.

15 Eylül 2022 Çarşamba günü ilçemiz Ardeşen ve bölgemizin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunulan ziyaret sırasında, bölgemizde çaydan sonra en önemli geçim kaynağı olan turizmin teşvik edilmesi kapsamında desteklerin olması gerektiği, üyelerimizin, işletmelerimizin ve girişimcilerimizin proje destekleri ve hibe programlarından yararlanabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının hazırlanması gerektiği ve ilimizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fırtına Vadisi’nin ivedilikle imara açılması gerektiği ile ilgili konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, odamız adına yapmış oldukları tüm çalışmalar için kıymetli Müdürümüz Esra Alemdaroğlu’na teşekkür etti.

Başkanımızın 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Hamidiye'de ki Merkez Eczanesi'ne Ziyaret
AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Avni KAHYA'dan Odamıza Ziyaret
Kırtasiye Yardım Fişlerimiz İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen ve Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Reşat Yazar’a Gerçekleştirdiğimiz Protokol ile Teslim Edildi