Pazar 2.Noterliğinin Açılış Organizasyonuna Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Başkanı İsmail Kuyumcu, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ve Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır Hamidiye’de hizmete giren Pazar 2. Noterliğinin açılış törenine katılarak, hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundular.

Açılış töreninin ardından Pazar 2. Noteri olarak hizmet vermeye başlayan Emekli Hâkim Yalçın Bodur ile bir araya gelen yönetim kurulu başkanları Ardeşen TSO tarafından başlatılan “Gülümsemeyi Unutmayalım. Bir Gülüş Dünya’yı Değiştirir” kampanyasına ait bir görseli kendilerine takdim ettiler.

Başkanımızdan Dünya Engelliler Günü Mesajı
Kaymakam Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu'dan PAR-SAN Yapı A.Ş. Firmasına Ziyaret
Ardeşen TSO'dan TİJ Yapı İnşaat'a Ziyaret
Ardeşen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yıldönümü Törenle Kutlandı
Ardeşen TSO'da İlçe Turizm Potansiyeli Değerlendirme Üzere Komisyon Üyeleri Bir Araya Geldi
Çayda İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı ve RTE Üniv. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fak.Prof.Dr.