Öznur Kuaför ve Başkan Dekor Açılış Organizasyonu

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Öznur Çakır’ın sahibi olduğu “Öznur Kuaför” ve İsmail Başkan’ın sahibi olduğu “Başkan Dekor” işletmelerinin açılış törenine katılım sağladı.

Başkan İsmail Kuyumcu açılışlar sırasında yaptığı konuşmada; “Hepimiz güzide ilçemiz Ardeşen’imizin bir temsilcisiyiz, ilçemizi geliştirmek ve kalkındırmak için iş birliği içerisinde olmalıyız. Bütün işletmelerimiz ilçemizin ve bölgemizin gururudur. Bu vesileyle yeni açılan işletmelerimize bol bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Ardeşen TSO olarak, yeni açılan işletmelerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Başkanımızın 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı
Odamızda Düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
2020 Yılı Rize İli Çay Sektörüne İlişkin COVID-19 İle Mücadele Kapsamında Alınacak Genel Tedbirler
Mesai Saatleri Hakkında Duyuru