Özben AVM Yetkilisi Sn. Muzaffer Özben'den Başkan Kuyumcu'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) üyesi “ÖZBEN AVM ve Tic. Ltd. Şti.” firması sahibi Muzaffer Özben, odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret etti.

9 Kasım 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilen ve pandemi döneminde bakkal ve market işletmelerinin iş hacmi ve yapılabilecek çalışmalar üzerine sohbet edilen ziyarette, covid-19 salgını dolayısıyla diğer sektörlerde meydana gelen daralmanın bakkal ve market firmalarının iş hacmini de daralttığına değinildi.

Ardeşen TSO 70. Yönetim Kurulu Toplantısı
Başkan Kuyumcu'dan Pazar TSO Başkanı Sn. Neşet Çakır'a Makamında Ziyaret
Kütüphane Haftası Kutlama Mesajı
Beylikdüzü OSB Başkanı Sn. Adnan Keleşoğlu, İTO Meclis Üyesi Sn. Hasan Keleş Başkan Kuyumcu İle Bir araya Geldi