Ordu Valisi Sn. Tuncay Sonel'e Ziyaret

Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel’i ziyaret ettiler. Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sayın Gülşen Orhan da gerçekleştirilen ziyaret programına katılım sağladı.

Vali Sonel, eşsiz doğasıyla Ordu İli Gölköy İlçesi’nde yer alan Ulugöl Tabiat Parkı’nda misafirlerini ağırladı. Ordu il merkezine 74 km uzaklıkta olan park, ziyaretçilerin piknik, doğa yürüyüşü, bisiklet turu, fotoğraf çekimi, bitki ve yaban hayatı gözlemleme gibi faaliyetleri yapmasına elverişlidir.

Müthiş doğasıyla Ordu İli Gölköy İlçesi Ulugöl Tabiat Parkı’nı bizlere tanıtan, heyetimizi konutlarında ağırlayan Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e ve eşleri hanımefendiye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca Değerli Valimiz, Rafting Federasyonu Başkanımız ve yönetimi, rafting sporunun son yıllarda ekstrem sporlar içerisinde en çok gelişen ve popüler hale gelen dal olmasında ve her geçen gün daha da gelişmesine önemli katkılar sunmuşlardır. Ülkemizin birçok yerinde gerçekleştirilen başarılı organizasyonlara ön ayak olmuşlardır. Bu başarılı çalışmalarda emeği geçen ve özveri ile çalışan herkese odamız adına teşekkür ederiz.

İlçe Kaymakamımız sn. U.Özen Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu'dan Üyemiz Lazdan Çay'a Ziyaret
Ardeşen TSO 56. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Pazar TSO Yeni Hizmet Binası Açılışına Katıldı
Ardeşen Turizm Komisyon Üyeleri Ardeşen TSO'da bir araya geldi.
Başkan Kuyumcu'dan Ofkart Reklamcılık'a Ziyaret
Üyelerimizden Gülümsemeyi Unutmayalım , Bir Gülüş Dünyayı Değiştirir Kampanyasına Destek