ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Üyelerimiz, Kıymetli Vatandaşlarımız;

Ülkemizin birçok kentini etkileyen deprem felaketi için yardım kampanyası başlatılmış olup, üst kuruluşumuz TOBB; bu felaket için katılımcıların imkânları ölçüsünde yıkılmış ve ağır hasarlı konutların yeniden yapımını sağlamak amacıyla, Türkiye genelinde TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsa ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımızın katılımıyla Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Türk iş dünyası konut kampanyası için, hesap numaraları ekte verilmiştir.

Kanaat önderlerimiz olan sizlerden, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, halkımızın da beklentileri doğrultusunda dramatik felaketten etkilenen vatandaşlarımızın kalıcı konut ihtiyaçları için her türlü yardım ve desteği sağlayacağınız inancıyla, bilgilerinize sunuyoruz.

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) - DEPREM FELAKETİ YARDIM HESAPLARI ekte yer almaktadır.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı
Başkan Kuyumcu'dan Büyük İskender ve Kebap Salonuna Ziyaret