ODAMIZDAN YERUMONİ FİRMASINA ZİYARET

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Murat Gül, YerumOni firması yetkilisi genç girişimci kardeşimiz Özgür Parlağı’yı Ardeşen’de ki işletmesinde ziyaret ettiler.

YerumOni markasının üretim ve satışları ile bilgi alan konuşan Başkan Kuyumcu, yeni iş fikirleri üreterek rekabet gücünü geliştiren tüm girişimcilerimizin işletmelerinin her yönü ile büyümesi ve gelişmesi için ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerini, bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarabileceklerini ifade etti.

Ardeşen TSO olarak genç girişimcilerimizin kuracağı işletmelerde başarılı ve istikrarlı olmasını dileyen Başkan Kuyumcu, misafirperverliklerinde dolayı işletme yetkilisi Özgür Parlağı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Eski Bakanı Rize Milletvekili Sn. Hayati Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
Müşterek Meclis Toplantısı Öncesi Hopa TSO ile Odamızda Bir Araya Gelindi
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI
Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi