Odamızdan Üyemiz Yaylacı Ticaret'e Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş, uzun yıllardır ilçemiz Ardeşen’de hizmet vermekte olan üyemiz Yaylacı Ticaret firmasının yenilenen Vestel ve Bosch Bayilerini ziyaret ederek, işletme yetkilileri Mustafa Yaylacı, Muhammet Yaylacı ve Hasan Yaylacı ile bir araya geldiler.

01 Haziran 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Başkan Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Tektaş, yenilenen bayiler için hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, bol kazançlar dilediler.

Ardeşen’imizin ekonomisinin ve ticaretinin gelişebilmesi adına yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda işletme yetkilileri nazik ziyaretlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ettiler.

Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Ardeşen Ziraat Odası'na Ziyaret
Türk Eximabank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları Zoom Video Konferansa Davet
Saadet Partisi Temsilcilerinden Odamıza Ziyaret
COVID - 19 İş Dünyası Etkisi Araştırma Anketi
Ardeşen TSO 52. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Avrupa Birliği Delegasyonu İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Laura Troffın ile Birlikte Ağaç İş Orman Ürünleri'ne Ziyaret