Odamızdan Üyemiz Galipoğlu Sigorta ve İlçe Esnafımız Lazona Pide Salonu'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen TSO Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üye Mehmet Galipoğlu’nu ziyaret ettiler.

07 Eylül 2021 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı, değerli fikirleri ve desteği ile daima yanımızda olan ilçemizin değerli iş insanlarından Mehmet Galipoğlu’na teşekkür ederek, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ardından ilçe esnaflarımızdan Lazona Pizza Pide ve Döner Salonu’na ziyaret ederek, işletme sahibi genç girişimci kardeşlerimiz ile bir araya geldiler. Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı, özveri ile çalışan genç kardeşlerimize ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerini ifade ettiler.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden İlk Meclis Ziyareti
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı'na Katılım Sağladık
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor.
Başkan Kuyumcu TOBB Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında Video Konferansta Bulundu
Dış Ticaret Semineri ve Eğitimi Odamızda Gerçekleştirildi
25 Eylül - 1 Ekim İtfaiyecilik Haftası Kutlama Mesajı