Odamızdan Üyelerimize Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO), oda üyesi firmalara ziyaret gerçekleştirdi.

22 Şubat 2021 Pazartesi günü Ardeşen TSO Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz; üyemiz Umut Ticaret yetkilisi Cumali Oğuz, 2 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Koop. yetkilileri Yavuz Pertek, Dursun Ali Oğuz ve Murat Çevik, Tarımsa AVM yetkilisi Muhammet Yazıcı, 53/11 Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Sait Balcı, Mutfakchi firması yetkilisi Ali Eksilmez, Arçelik Yetkili Servis yetkilisi Yavuz Denizli, Gola Tur yetkilisi Hasan Önçırak, Patulya Hotel ve Karadeniz Umut Radyo yetkilisi Ali Zenginal’ı ziyaret ederek, odamızın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Buna ek olarak, üyelerimizin odamızdan taleplerini, ihtiyaç ve önerilerini dinledik ve çözüm üretmek amacıyla not aldık.

Tüm üyelerimize misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu değerli fikirlerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Başkanı Metem Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
Ardeşen TSO'dan R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fak.Dekanı Sn. Prof. Dr. Ali Sait Albayrak'a Ziyaret
TOBB ve TUSİAD'dan Ortak Basın Açıklaması
Ardeşen TSO'dan Üyelerine ve Çalışanlarına Satış ve Pazarlama Eğitimi Verilecektir.
Başkanımzdan Dünya Akreditasyon Günü Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO 2019 Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi