Odamızdan Üniversite Rektörümüz Sn. Hüseyin Karaman'a Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş, ilçemizde ki sivil toplum kuruluşu Başkanları ve temsilcileri ile birlikte R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret ettiler.

03 Ocak 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Ardeşen Turizm Fakültesi’nin genel durumu ve çalışmaları üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkanlarımız ve kurum yöneticilerimiz fakültemizden gelen taleplere tüm Ardeşen’de ki kamu kurum ve kuruluşları ve stk’lar olarak daima yardımcı olmaya çalıştıklarını ve faaliyetlere katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Buna ek olarak, fakültemizin ilçemiz için çok önemli bir değer olduğuna değinerek, bundan sonra ki çalışmalarda da iş birliğine önem vereceklerine vurgu yaptılar.

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman da, Ardeşen’de ki kurum ve kuruluşların fakültemize yapmış olduğu katkılardan dolayı memnuniyetini ifade ederek, Başkanlarımıza ve kurum yöneticilerimize teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Başkanımız İsmail Kuyumcu, Rektörümüz Sn. Karaman’a odamız tarafından hazırlanan “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli takdim etti.

Destekler, Teşvikler ve İndirim Uygulamaları Hakkında Duyuru
Kaymakam Alibeyoğlu , Başkan Kuyumcu ve Meclis Üyesi Karabal Çevik Çay Fabrikasını Ziyaret Etti
TOBB İnşaat Hizmetleri Kurulu Video Konferans Yöntemiyle Toplandı
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı