Odamızdan Şeremet İnşaat ve Karagöz İnşaat'a Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş, üyemiz Şeremet İnşaat sahibi Salih Şeremet ve Karagöz İnşaat sahibi Nuri Şeremet’i Hamidiye’de yapılan yeni projelerinin satış ofisinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında projenin danışmanlığını yapan üyemiz İdeal Planlama Mimarlık ve Müh. İnş. Taah. Ltd. Şti. firması yetkilisi Nihat Sual da yer aldı.

06 Temmuz 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ve güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Üyesi olan Başkan İsmail Kuyumcu, üyelerimizin sektör ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini dinleyerek, üst kuruluşumuz TOBB’a ve ilgili kurumlar iletmek üzere not aldı.

Ardeşen TSO olarak, üyelerimize misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Işıklı Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Odamıza Ziyaret
İş Makineleri Bilgi Sistemi Online Eğitim Programı Hakkında