Odamızdan Rize-Artvin Havalimanı Müdürü Fikret Akbulut'a Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu ve Meclis Üyelerimiz, Rize-Artvin Havalimanı Müdürü Fikret Akbulut’u makamında ziyaret ettiler.

07 Eylül 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen ve güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında konuşan Havalimanı Müdürümüz Fikret Akbulut; havalimanımızda hâlihazırda 12 kalkış, 12 iniş olmak üzere günde 24 sefer yapıldığını, seferlerin yaklaşık olarak %95 doluluk oranı ile gerçekleştiğini, İzmir seferlerinin hizmete girdiğini ve gün geçtikçe sefer sayısının arttığını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Üyelerimiz de; oda olarak havalimanımızın inşa aşamasından bugüne kadar her türlü desteği verdiklerini, bundan sonraki süreçte de havalimanımızın tanınırlığı ve bilinirliği açısından her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda direkt yurtdışı seferleri ve Antalya seferlerinin açılması konusunda talepte bulundular.

Buna ek olarak, Meclis Kurulu Üyelerimiz Rize-Artvin Havalimanı Müdürümüz Fikret Akbulut’un doğum günü olması sebebiyle, doğum gününü kutlayarak, pasta kestiler.

Veri Analizi Eğitimi 4. Oturum
Ardeşenli Hemşehrilerimiz ve Üyelerimiz İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi