Odamızdan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Kurban Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm İslam âleminin, üyelerimizin ve Türk iş dünyasının Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Sevgi ve saygılarımızla.

Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya Odamızı Ziyaretinde Ardeşen Turizmi Görüşüldü.
Ardeşen TSO'dan Trabzon Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM ) Koordinatörüne Ziyaret
Ardeşen TSO Kardeş Oda Hopa TSO ile Birlikte Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlığına Ziyaret
Kısa Çalışma Düzenlemesi
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai