Odamızdan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Ziyaret

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş ve Taner Çağatay, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Milli Eğitim Müdürümüz Ali Reşat Yazar, Ardeşen Şehit Ömer Halisdemir Fen Lisesi Müdürümüz Ömer Beyazal ve Fırtına Vadisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Selman Mumcu ile bir araya geldi.

13 Eylül 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Üyelerimiz öncelikle yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, velilerimize ve milletimize hayırlı olmasını dilediler. Ardından TOBB ve odamız işbirliğinde gerçekleştirilecek eğitme destek organizasyonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen TSO olarak, misafirperverliklerinden ve kıymetli fikirlerinden dolayı değerli hocalarımıza teşekkür eder, çalışmalarında sağlık ve başarılar dileriz.

Başkanımızın Öğretmenler Günü Mesajı
Üyelerimizden Gülümsemeyi Unutmayalım , Bir Gülüş Dünyayı Değiştirir Kampanyasına Destek
E-tebligat Uygulaması Resmi Gazetede Yayınlandı
Özbekistan Ziyareti ve Türk Keneşi Özbekistan İş Forumu