Odamızdan Gökyüzü Akademi Gündüz Bakım Evi'ne Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Sevilay Yanılmaz, Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz Şükran Kavasoğlu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Murat Gül, Gökyüzü Akademi Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret ederek, yetkili Havva Aytemiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

11 Mayıs 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Gökyüzü Akademi’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 2-6 yaş grubu çocuklarımıza hitap eden Gökyüzü Akademi’nin çocuklarımızın günlük bakım ihtiyaçlarından eğitim süreçlerine kadar her anlarında sevgiyle, şefkatle yanlarından olduklarını ifade eden Havva Aytemiz; ”Uzman eğitimci kadromuzla çocukların günlük bakım, beslenme tuvalet eğitimi, sevgi gibi temel ihtiyaçları ile ilgilenirken aynı zamanda çocuklara sunulan oyun merkezli eğitim akışıyla çok yönlü gelişimlerini en iyi derecede desteklemeyi amaçlıyoruz. İngilizce, drama sanat etkinlikleri, temel dil etkinlikleri, mutfak etkinlikleri, bahçe etkinlikleriyle çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, bireysel ve sosyal anlamda geliştirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan böyle modern bir akademiyi kurarak eğitim veren Havva Aytemiz’i tebrik eden heyetimiz, şirket yetkilisi Havva Aytemiz’e, öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkanımız İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Kutlamasına Katıldı
RTEÜ ile Turizm İştişare Toplantısı
2020 Yılı Rize İli Çay Sektörüne İlişkin COVID-19 İle Mücadele Kapsamında Alınacak Genel Tedbirler
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'dan Odamıza Ziyaret