Odamızdan Dok-Ka Mühendislik Açılış Törenine Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Meclis Başkan Vekili Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Asım Müftüoğlu, Batuhan Müftüoğlu ve Osman Yazıcı tarafından açılan “DO-KA Mühendislik” isimli iş yerinin açılış törenine katılım sağladılar.

07 Ocak 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen açılış törenine, Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanımız Avni Kâhya, stk başkanları, il genel meclis üyeleri, kamu kurum kuruluş müdürleri ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak, ilçemiz Ardeşen Atatürk Caddesi üzerinde hizmet verecek olan “DO-KA Mühendislik” iş yeri sahipleri Asım Müftüoğlu, Batuhan Müftüoğlu ve Osman Yazıcı’ya hayırlı olsun dileklerimiz iletiyor, bereketli ve bol kazançlar diliyoruz.

Özbekistan Ziyareti ve Türk Keneşi Özbekistan İş Forumu
Ardeşen TSO Üyesi Çona İnşaat Sahibi Sn. Sami Kuyumcu'dan Odamıza Ziyaret