Odamızdan Cose İnş Ltd. Şti. Hil-Orsan Platinum Konutları Şantiyesi'ne Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Tektaş ve Şenol Moral, Cose İnşaat Tic. Ltd. Şti. firmasının Ardeşen Müftü Mahallesi’ndeki yeni projesi Hil-Orsan Platinum Konutları’nın şantiyesini ziyaret ederek, üyemiz Kemal Eksilmez ve şantiye yetkilisi Adem Hayat ile bir araya geldiler.

06 Temmuz 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bölgemizde birçok projeye imza atan Kemal Eksilmez’e ve şantiye sorumlusu Adem Hayat’a hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyarette, inşaat sektörünün mevcut durumu, sektörde yaşanan gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Üyesi de olan Başkan Kuyumcu, üyelerimizin taleplerini ilgili kurumlara iletmek üzere not aldı.

Ardeşen TSO olarak, üyelerimize misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Kapsamında Uygulamalara Geçiş Takvimi Tablosu
ODA AİDAT BORÇLARI 7326 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILANDIRILACAKTIR
Başkan Kuyumcu'dan Balcan İnşaat Firmasına Ziyaret
RTEÜ Çayda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Çay Çalıştayı Hakkında