Odamızdan Bizim Taş Evleri Firmasının Tanıtım Programına Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş ve Disiplin Kurulu Üyemiz Tolga Karaca, “Bizim Taş Evleri” firmasının tanıtım programına katılım sağladı. Tanıtım programına İlçe Tapu Müdürümüz Halil Üstündağ, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ardeşen TSO olarak, aile şirketi olan “Bizim Taş Evleri” firması sahibi Cemil Eksilmez’ e, ailesine ve çalışanlarına yöre kültürümüz olan doğal taş, granit imalatı ile ilçemizin ve bölgemizin tanıtımını gerçekleştirdiği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kabodaj Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen TSO Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üye Mehmet Galipoğlu'na Ziyaret
Ağustos 2019- KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Duyurusu
Covid-19 Salgını İle Mücadele Kapsamında Maske Üretimi Yapan İlçemiz Halkeğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret