Odamızdan Ardeşen Zabıta Müdürlüğü'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı, Zabıta Haftası münasebetiyle Ardeşen Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

07 Eylül 2021 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı, öncelikle bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Ardeşen Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve ülkemizin dört bir yanından vatandaşların güvenliği, huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatı'nın Zabıta Haftası'nı kutladılar. Ardından ilçemiz Ardeşen’de yerel hizmetlerin en küçük bir aksaklık yaşanmadan yürütülmesi, kamu düzeninin sağlanması, halk sağlığının korunması, belediye hizmetlerinin icra ediliş sürecinden takip ve kontrolüne, ticari faaliyet alanlarının denetiminden kamu düzeninin sağlanmasına varıncaya kadar birçok konu üzerine istişarede bulundular.

Ardeşen TSO olarak, misafirperverliklerinden ve samimi sohbetlerinden dolayı ilçe Zabıta Teşkilatımıza teşekkür eder, tüm ekibe sağlık ve başarılar dileriz.

Ardeşen TSO'dan Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına Ziyaret
Ardeşen TSO'da İlçe Turizm Potansiyeli Değerlendirme Üzere Komisyon Üyeleri Bir Araya Geldi
CHP Ardeşen İlçe Başkanlığından Ardeşen TSO'ya Ziyaret
İŞKUR Girişimci Kursları Başlıyor Son Başvuru 12 Ekim Perşembe