Odamızdan Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş, Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, yeni seçilen Dernek Başkanımız Sadık Selçuk Yerebakan ve mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldi.

06 Eylül 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Başkan Kuyumcu, öncelikle merhum Başkanımız Murtaza Özyanık’ın vefatı nedeniyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Yeni seçilen Dernek Başkanımıza da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Kuyumcu, odamızın kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında kısa bilgi vererek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Dernek Başkanı Sadık Selçuk Yerebakan da, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş teşekkür ederek, ilçemiz Ardeşen için alınacak kararlarda işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

S.S. Ebruli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Tarafından Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO 2021 Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Veri Analizi Eğitimi 2. Oturum