Odamızdan Ardeşen Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı ve Ardeşen Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu Ardeşen Gazeteciler Derneği’nin geçtiğimiz hafta içerisinde açılan yeni ofisini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar ve medya temsilcileri ile bir araya gelen Başkanlarımız, basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, özellikle ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan tüm kıymetli basın mensuplarımız ile birlikte Ardeşen’imiz için el birliği ile daha çok çalışacaklarını ifade ederek, yeni ofisin kendilerine, ilçemize ve bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını dilediler.

İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
Başkan Kuyumcu'dan İşyerleri Zarar Gören Üyelerimize Ziyaret
Ardeşen TSO 2020 Şubat Ayı Meslek Komitesi Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
Müşterek Meclis Toplantısı Öncesi Hopa TSO ile Odamızda Bir Araya Gelindi
Ticaret ve Sanayi Odaları Karadeniz Bölge Toplantısı TOBB İkiz Kulelerde Gerçekleştirildi.