Odamızdan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Sevginin, şefkatin, fedakarlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği vardır. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizidir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiştir. Toplumumuzda kadınlarımız aile hayatında, toplumsal ve siyasal hayatta belirleyici bir rol üstlenmiştir. Kadınlarımızın desteklenmesi ailemizin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) olarak "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" dolayısı ile tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımızı sunar, Dünya Emekçi Kadınlar Günü' nü kutlarız.

MYF MOTORS İŞLETMESİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ardeşen TSO'dan Osmanlı Alabalık Tesisi Sahibi Sn. Barış Çavuşoğlu'na Ziyaret
Başkan Kuyumcu TOBB Ekonomisi Buluşması Toplantısı'na Katılım Sağladı
Başkan Kuyumcu'dan İlçemiz Ardeşen ile Özdeşleşen Armut Fidan Dikim Organizasyonu'na Katılım