Odamızda Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı Düzenlendi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde odamız organizasyonluğunda ilçemiz Ardeşen’de “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5“ mesleki yeterlilik belgesi sınavı düzenlendi.

31 Ağustos 2021 tarihinde Mesleki Yeterlilik Belgesi Aday Katılımcılarımız yazılı ve uygulamalı sınava tabi oldu.

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavı için TOBB MEYBEM tarafından görevlendirilen Değerlendirici Birkan Çörez’e ve uygulamalı sınavın gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan üyemiz “Eco Auto Otomotiv Turizm Gayrimenkul Ltd. Şti.” firması sahibi Erkan Nişancı’ya ve teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Katılımlarıyla Rize İli Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
Kısa Çalışma Düzenlemesi
Ardeşen TSO'dan Rizeli Hemşehrilerimize Geçmiş Olsun Mesajı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Eski Bakanı Rize Milletvekili Sn. Hayati Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret