Odamızda Enflasyon Muhasebesi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üyelerimizin ve muhasebecilerimizin katılımları, SMMM Esra Kuleli’nin sunumlarıyla Ardeşen TSO bünyesinde “Enflasyon Muhasebesi Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

27 Şubat 2024 Salı günü odamız konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim kapsamında; Enflasyon Muhasebesi Nedir? Nasıl Yapılır? Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir? vb. konular üzerine açıklayıcı sunumlar yapıldı ve konu ile ilgili en çok sorulan sorular SMMM Esra Kuleli tarafından cevaplandırıldı.

Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Taner Çağatay, gerçekleştirmiş oldukları sunumdan ve katkılarından dolayı eğitmenimiz SMMM Esra Kuleli’ye teşekkür ederek, “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyamızın görselini takdim ettiler.

Rize İli Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı
Avukat Gizem Konakçı'dan Yeni Ofis Açılışı Münasebetiyle Başkanımıza Ziyaret
Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yetkilisi Canan Dinç'den Odamıza Ziyaret
Sağlık İçin , Hepimiz İçin Denetimleri İlçemizde Gerçekleştirildi.
Kardeş Odamız Hopa TSO ile TOBB'da Toplantı Gerçekleştirdik
Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!