Odamız Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz'dan Üyelerimize Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, odamız üyesi firmaları ziyaret etti.

23 Haziran 2020 Salı günü Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, Hacıaliefendioğlu Beyaz Eşya firması yetkilisi Tevfik Hacıaliefendioğlu, 53 Ardeşen Sigorta Aracılık Hizmetleri firması yetkilisi Ali Fatih Topal ve Elevit İnş. Turz. ve Dan. Hiz. firması yetkilisi Hamdi Mesut Topal’ı ziyaret ederek, Ardeşen TSO’ nun akreditasyon sistemi ve kalite yönetim sistemi kapsamında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Buna ek olarak, üyelerimizin memnuniyet düzeyini ölçmek, üyelerimizin odamızdan taleplerini, beklentilerini, ihtiyaç ve önerilerini belirlemek için hazırlanan “Üye İhtiyaç ve Memnuniyet Anketi” düzenlenmiştir.

Ardeşen TSO'dan Ankara Liva YKB Erdem Hacıosmanoğlu'na Ziyaret
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında
Diriliş Mutfak Yetkililerinden Odamıza Ziyaret
Genel Sekreterimiz Zeynep Dalbastı Ayata ve Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuzdan Eğitimlere Katılım